Leferink gaat verhuizen! vanaf 1 januari 2021 heb ik een nieuw kantooradres: meer informatie

VRAGEN? BEL ONS OP 06 - 203 321 07 Logo Exact

Belastingadviseur

Als u op zoek bent naar een goede Belastingadviseur in Niewaal, dan bent u bij Leferink aan het goede adres. Al meer dan vijfendertig jaar verzorgen wij, voor zowel ondernemers als particulieren Belastingadvies. Verder kunnen deze bij ons terecht voor het invullen en (digitaal) verzenden van: de fiscale aangifte inkomstenbelasting;, de aangifte vennootschapsbelasting; de aangifte omzetbelasting; de aangifte loonbelasting; de aangifte successierecht; de aangifte schenkingsrecht.

Voor het invullen en verzenden van alle soorten van belastingaangiften maken we gebruik van Elsevier software. Met ingang van 1 januari 2005 is het verplicht om bepaalde belastingaangiften digitaal in te zenden. Uiteraard kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

U bent bij Leferink verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: voor uw belastingaangifte, belastingadvies, fiscaal advies en administraties moet u bij Leferink zijn! Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@administratie-belastingen.nl voor meer informatie.

Adres

Leferink administratie - belastingen
Bieskamp 13, 5313 BK Nieuwaal

telefoon 06 - 203 321 07
email info@administratie-belastingen.nl