Leferink gaat verhuizen! vanaf 1 januari 2021 heb ik een nieuw kantooradres: meer informatie

VRAGEN? BEL ONS OP 06 - 203 321 07 Logo Exact

Onze Visie

Wilt u een boekhouder die meer doet dan alleen cijfers verwerken. Een kantoor dat met de ondernemer meedenkt, advies uitbrengt en in duidelijke taal zaken uitlegt. Een kantoor die zijn klanten ook bijstaat in mindere tijden. Een kantoor waar persoonlijke benadering nog een pre is. Wij zijn zo’n kantoor, al meer dan 38 jaar.

Het blijft maatwerk
Een eventueel kennismakingsgesprek is vanzelfsprekend kostenloos. Tijdens het gesprek komen zaken aan bod zoals, bedrijfsvorm, automatisering, loonadministratie, financiële administratie. Afstemming van zaken in eigen beheer of laten uitbesteden.U bepaald wat uw administratie kost, in het bijhouden van uw administratie en de jaarrekening, er zijn diverse mogelijkheden hierin, maak daarom vrijblijvend een afspraak om u volledig te laten informeren in deze keuze mogelijkheden.

Automatisering

Leferink en Exact online
Wij werken naar tevredenheid met Exact-online software. Exact-online is gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en geeft, zowel voor ons als voor de klant, overzichtelijke uitdraaien van saldibalans, grootboek, debiteuren en crediteuren.
De reden dat wij voor Exact-online hebben gekozen is gelegen in het feit dat, 24/7 een uitwisselingsmogelijkheid is, waar ook ter wereld. Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen!

Adres

Leferink administratie - belastingen
Bieskamp 13, 5313 BK Nieuwaal

telefoon 06 - 203 321 07
email info@administratie-belastingen.nl